TABUNGAN

Wednesday, November 24, 2010

setiap ape yg dirakam itu menjadi kenangan indah

tak pernah rasanya aku reveal video wedding aku sendiri kat blog. so kali ni aku nk reveal sedikit highlight wedding aku dari nikah, sanding sehinggalah majlis resepsi. rasa seronok tgk video sendiri. untuk pengetahuan semua video ni adelah shot dari kacang pixtures dan di edit sendiri oleh aku.

selain itu aku nk promot sikit la bisnes wedding videography aku ni. jika anda sedang mencari professional videographer utk majlis anda? samada majlis perkahwinan / pertunangan/ dinner/ seminar/ party/ aqiqah/ atau ape jua majlis.. hubungi kami KACANG PIXTURES.. :) http://kcgpixtures.blogspot.com/ or emel us dhilah_13@yahoo.com atau boleh saje terus call aku di 017-2197065. jom saksikan vid ini..enjoice ya..


video

4 comments:

  1. besnyee ley bt sdiri..
    na xde video dr awal smpai ending.
    cume rakam sket2 je la..
    huhu..
    rindu plak kat suasana majlis tu kan..
    hehe :p

    ReplyDelete
  2. nano : kalo ade rakam sikit2 pon boleh edit jugak juz camtumkan n masuk lagu. janji kt hepi tgk kan..dila belajar editing dari senior suami kat tv3.ms mula2 belajar tension jer. sekali bila feel tu dh sampai mmg seronok.

    ReplyDelete
  3. Kalau lah kita dah berkenalan b4 kita kahwin dulu..mesti kita hire kacang..sbb???? masa kita nak kahwin tu kita cari videographer tapi x de yg berkenan dihati...kita g jumpa CST tu tp pakej nyer mahal giler

    ReplyDelete
  4. mala: xde rezeki kita la ye mala..kalo x mesti mala dh hired kt. CST mmg mahal.hasilnye pon cantik.

    ReplyDelete