TABUNGAN

Monday, April 27, 2009

berdebar sgt ni...

Mak aih!!!! bior betik ni lg 5 ari aku dh nk kawen. ooo rasa mau mohon pada yg kuasa agar dilambatkan sedikit waktu tu. en.ticker yg ensem leh tolong x lambatkan sikit jarum masa kamu tu. huhuhu...rasa nk nangis+gelak pon ade bile tgk separuh doorgift kat dewan masih lum siap packing lg.ditambah pula dengan kemalasan di tahap impak maksima ni.boleh jadi sawan tapioca mcm ni heheh..nmpknye mlm ni harus menjadi lebih gigih menyiapkan sume sebab rabu aku dh start cuti n mau balik kampung. sok ibu nk dtg jentayu. mau tolong kemaskan umah katanya. oooh tenkius ye ibuku..( kene tahan telinge mst ibu bebel sbb umah aku dh jadi mcm tempat pelupusan sampah hahhaah). haip...! bukan malas ok tp xde masa hehehh. cait! alasan je xde masa tu.
al-kisah mlm td aku,mr.kacang n pn.laily sabrina (e.j a.k.a my chubby mommyku) pi la meredah kawasan laluan yg gulap gulita semata2 nk amik pahar yang disewa. ooohh makcik itu terlalu murah menyewakan pahar2nye. nk tergelak rasanye bile makcik tu cakap sewanye hanya rm1.50 shj utk satu pahar.trimas ye makcik..trimas juga pd e.j a.k.a my chubby mommyku yg sudi menunjukkan jln yg menyeramkan siap meredah kwsn istana bandar lagi tu walaupon ko sedang memboyot. sungguh comel perut ko bulat jer kompom baby boy.
mmg kelako mlm td tp akhirnye dpt jugak pahar2 itu. pas amik pahar sempat jugak singgah umah ibu ayah. sesampai je aku n mr.kacang n ayah melayan lak cite bukit kepong. abis citer pkul 11mlm. kami terus gerak balik kl disebabkan aku kene keje sok pagi tu. mr.kacang mmg berani mati drive sambil tutup mata sebab dh ngantok sgt. ha tu la ikut lagi jalan putrajaya yg jauh tu kan dh ngantok. sampai kl je mr.kacang drop aku kat jentayu then masuk umah trus kabooom zzzzzz....

p/s: ngantoknye kat opis ni bosan lak tuh huarggghhhh zzzzz :p

8 comments:

  1. issskkk
    kalau dayu pun berdebar-debar
    dah dekat sgt dh ni

    jgn tensen2 sgt k
    rehat cukup2..
    time ni patut dh feeling raja sehari dah

    ReplyDelete
  2. dayu..jgn lupe dtg tau..huhu

    ReplyDelete
  3. :D Berdebar juge. Harap semuanya berjln lancar, doa by2k k dila

    ReplyDelete
  4. Dhila...rehat cukup..jgn tention sgt...klu x cukup tangan minta bantuan ahli keluarga yg lain..minum air suam byk sikit...

    klu ija pun mesti dup dap dup dap... :)
    semoga segala yg di rancang di permudahkan oleh Allah...
    byk berdoa yer,

    ReplyDelete
  5. waa...sgt serunuk sudah dekat dgn majlis..i pon neves sbb my bff kawen 2 days b4 u...ahak

    ReplyDelete
  6. selamat memulakan hidup baru..congratulations in advance

    ReplyDelete
  7. saya pun turut berdebar2 juga...
    gift pun tak siap..semakin malas plak bila nak dekat harinyaa..uwaaa tidak..!

    ReplyDelete