TABUNGAN

Tuesday, January 4, 2011

videographer perkahwinan anda


our promo vid




ha ade ke pembaca blog kesayangan aku ni yg bakal melangsungkan perkahwinan? kat sini aku nk promo la sikit tentang bisnes aku dan suami. Kami merupakan wedding/event videographer yg berpengalaman hampir 3 tahun. Harga pakej2 kami belum pernah berubah walau harga barang2 dah naik sekarang hihihi. Kami masih lagi mengekalkan harga lama bagi setiap pakej dan ianya sangat affordable.

Kepada bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari khidmat videographer janganla segan emel atau hubungi kami terus ye. Korang boleh tengok blog perniagaan kami di KACANG PIXTURES. Jika ade yang berminat nak tau lebih lanjut boleh emel terus pd aku di dhilah_13@yahoo.com.

Selain dari bakal pengantin, anda yang nak cari videographer untuk sebarang acara seperti majlis aqiqah,besday party, seminar, dinner atau sewaktu denganya juga sangatla dialu2kan.

sudi2 la ye :)

7 comments:

  1. Hi..got gew of my frens tgh cari OV..nnt i tlg promote kan yaa :)

    ReplyDelete
  2. wah ada promosi. tapi saya kahwin lambat lagi kot hehe

    ReplyDelete
  3. elya elmo: tq elya...war2 kan kpd kwn2 ye :)

    ReplyDelete
  4. salam nk tnya brapa hrga untk videografer untk nikah sj

    ReplyDelete