TABUNGAN

Monday, January 24, 2011

SPORTING CONTEST


huhu.. x sangka pula telah di tag oleh si gadis manis ni. apepun terima kasih bykkkk ye dear. Ok kali ni terasa dipanggil2 untuk join contest ni. Contest ni diberi nama 'Sporting Contest'. Memang sporting abis la hehehe. ok meh..nak cerita sikit tentang contest ni :-

SYARAT-SYARAT JOIN CONTEST

1. Mestilah berwarganegara Malaysia
2. Umur tak kisah la berapa pun :)
3. Pic yang disnap mestilah menunjukkan yg anda adalah seorang yang sporting.
5. Pic yag dipertandingkan tidaklah berunsurkan lucah atau 18sx :)
6. dikehendaki membuat mimik muka yang paling menarik (seperti gambar diatas)
7. Anda juga dikehendaki menjawab soalan yang diberikan
8. Selepas anda join.. tinggal link anda di entry ini untuk semakan dan bukti penyertaan.
CARA NAK JOIN CONTEST

1. Buat entry bertajuk SPORTING CONTEST
2. Letakkan banner Sporting Contest di entry anda. Kalau nak letak kat side bar pun boleh
3. Letakkan Syarat-syarat Join Contest pada entry anda (syarat 1-8) &
( **kalau korang nak copy paste dari cini pun bley.)
4. Ceritakan serba sedikit tentang entry SPORTING CONTEST
5. Jawab soalan di bawah :

Dimanakah gambar itu diambil?

Tuliskan serba sedikit mengenai blog ini


ha..tu la antara syarat2nya ok.

Ok ..untuk join contest ni aku persembahkan la gambar yang x seberapa ni. ni je la gambar sporting yang nan hado pon kan. gambar ni diambil sempena majlis perkahwinan aku pada 2 mei 2009 di umah mak bapak aku di banting,selangor. yang anak dara reramai tu tentulah kawan-kawan aku huhu..

ok..tentang blog peneraju contest ini iaitu cik GADIS CUTE ni mmg la sgt simple,kemas dan yang paling best comel macam tuan nye ye hehe *ok..entri bodek membodek,hrp2 leh menang ye awk. Yang paling bestnye tuan punya blog ni sangatla pemurah dan suka buat contest untuk kasi blogger2 yang lain hadiah. Paling suka header blognya yg simple dimple tu. lawo woo.ok kawan2 blogger yang lain..meh reramai kita serbu blog gadis cute ni ok..

jom scroll down tgk pic ape yang aku masukkan untuk contest ini ye..cekidot :)


8 comments:

  1. wah .memang sporting . .

    gud luck !

    ReplyDelete
  2. huhu... ingat lagi i missed your wedding... sbb ada workshop kat KLCC... menchikkkkk........

    ReplyDelete
  3. leo: i pon mencikkk jugak tau..yu xde wedding ai..harus claim hadiah besor punya ni.

    *eh eh..dh lama kawen pon leh mintak hadiah jugak ke hik hik hik

    ReplyDelete
  4. boley boley boley.. pastu i claim dari alip.. ahahhahah

    ReplyDelete
  5. hehehe...xpe ai bg hadiah baby sajo la ye. nnt ai dpt baby yu bg ai pulak hehehe..muleh?

    ReplyDelete
  6. Comey sangat gambar tu. Memang sporting!

    ReplyDelete
  7. aisha: tq sha..comel mcm nashriq la bam bam

    ReplyDelete