TABUNGAN

Wednesday, November 11, 2009

terima kasih suami




ahad lepas adelah hari yang membuatkan hati aku berbunga-bunga. sebabnye suami aku wat surprise. dia telah membelikan aku sebuah hp baru. sgt2 terkejut sbb sgt2 x disangka yg dia nk belikan hp baru wat aku. bile aku tny nape dia nk belikan hp ni ? dia cume jawab mmg dah niat lama n kebetulan hp lama aku agak sengal ditahap maksimum. ape pon terima kasih suami...pemberian ini amat2 dihargai. dan juga terima kasih belikan handbeg coach warna-warni itu..suke bangat. walaupon beg tu klon gred B tp aku tetap suke n hargai sepenuhnya.bulan depan wat kejutan lagi ek??? heheheheh....suke sgt.




8 comments:

  1. luv like this : itu hp brand CSL model blueberry-i.

    ReplyDelete
  2. PN.NINA..xchange link tu awk masukkan address blog sy ke list blog awk. dkt layout tu..sy dh link awk tau..

    ReplyDelete
  3. waaa...aku pon suka kalao dpt kejutan mcm ni...hehee...dhila doesnt matter...yg pnting stp pemberian suami tu amat berharga...kan..

    ReplyDelete
  4. anil: pemberian suami mmg sgt2 bermakna..x kisah ape pon tp hati tetap berbunga hehheeh:p

    ReplyDelete