TABUNGAN

Friday, November 20, 2009

tahniah kaklong

alhamdulilah kaklong dah selamat melahirkan baby girl mlm td secara normal pd pukul 9.59 mlm di hospital serdang.berat baby cume 2.37 saje tetap alhamdulilah sumenya sihat2 saje. kami sekeluarga amat bersyukur dan bergembira dgn kedatangan org baru dalam famili kami. insyallah jika tiada aral kaklong dibenarkan pulang petang nanti dan akan menjalani proses berpantang di rumah ibu di banting.
aku merupakan org yg paling excited coz baby ini merupakan anak buah pertamaku. hati berdebar ketika kaklong sms bgtau dia dah mula rasa tanda2 ingin bersalin dan lega apabila diberitahu semuanya selamat. baby comel ini telah diberi nama Raina Evaqairina yg bermaksud puteri sepanjang kebahagiaan.
semoga kaklong dan baby sihat selalu. x sabar nk balik banting dan tengok baby..cayang raina..

8 comments:

  1. dah agak...tedetik rasa hati nak msg dia mlm tadi..tp rasa sangat tidak tepat pada masa..tahniah buat NURUL...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..
    Nurul dah bersalin eh..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, cantik sgt nama tu kan?
    ouhhh nurul dgn dhilla ni adik beradik eh? huhu baru la tauuuu! adeh

    ReplyDelete
  4. nina: tepat instint kamu ye hheehhe..
    tq nina

    ReplyDelete
  5. hanie : nama tu dah lama nurul minat sgt..aah yup kami ni adik beradik tp sy lg debab dr nurul heheeheh

    ReplyDelete
  6. dhila: wish congrats kat ur sis yea.. selalu gak baca blog dia as usual, silent reader jer..
    mmg seronok dpt 1st anak buah. . sy pun sama.. tu baru anak buah dh excited, kan? anak sendiri?;)

    ReplyDelete
  7. tahniah pd nurul...msti comel secomel namanya....

    ReplyDelete