TABUNGAN

Monday, July 13, 2009

outting

me with tudung syria + tudung ct

depan singgahsana perak

tgh tggu patung belakang tu kupas kelapa

pak pacak

smlm hubby nk pujuk aku so dia tny aku nk ape.aku juz jwb nk pi muzium. hahahah leh plak nk pi muzium kan. bukan pe aku nk tgk pameran zaman darurat. tp agak hampa bile sampai disana pameran zaman darurat disitu xla sehebat mane dan x byk pon brg2 yg dipamerkan.cerita2 zaman darurat pon x byk dipamerkan. tp muzium dh byk berubah. tp ade jugak aku takut cikit kat situ. ade sesetengah patung disitu mukenye ditutup dgn sarung kaki. dgr2 cerita patung tu hidup di waktu malam tu pasal la kene tutup mukenye supaya dia x nmpk jalan. wallahualam..dah mcm cerita night at the museum plak kan hmm.. so its not gud bg ibu2 mengandung pergi muzium ketika ini ye sbb patung2 disitu menyeramkan.

selepas habis melawat muzium hubby bawak aku ke muzium polis plak. muzium ni seram ckit sbb sunyi je..ktorg pon xla lame sgt kat sane. keluar dr muzium polis aku terima sms dr kwn aku cik ayu a.k.a cik presi ajak follow dorg pi ikea. so ktorg pon trus ke ikea. jumpe dorg kat sane pon sekejap je sbb dorg sume nk bershopping.

pastu hubby trus ajak aku ke dewan mbsa tgk mentor live.sebenarnye pi sane ktorg xde tiket pon tp masuk je sbb hubby kenal member2 dia yg keje wat live mentor tu.mmg best tgk live tp agak pening kat situ sbb terlalu ramai org pastu dorg ni time protege perform pon wat2 bising.tp sebenarnye aku kurag setuju chaq dpt tmpt kedua.bg aku performance dia mlm td teruk.time duet dgn stacy pon stacy yg byk nyanyi. bg aku dia ni terer menari je. apepon tahniahla pd pemenang.

2 comments:

  1. sbnrbyer stacy yg byk membantu chaq. chaq tak byk nyayi pun. stacy yg byk nyayi.

    ReplyDelete