TABUNGAN

Thursday, July 2, 2009

al-kisah SAWANG & 2ND MONTH



hye sume...


sejak kebelakangan ni aku betul2 rasa xde mood nk menulis. sumenye jatuh merudum dan segala-galanye dirasakan begitu hambar sekali. bile aku bukak blog aku yg dah bersawang ni aku kesian plak tp jgn kata nk apdet, nak jenguk2 pon rasa mcm dah x kuasa. kesian aku tgk blog aku ni layu je. bile tgk blog org lain amboi kemain lagi mcm2 citer terbaru kuar tp tgk blog sendiri HAMPEHHHH..heheh.


harini aku gagahkan jugak jari-jemari aku ni utk menari-nari atas keyboard ni.yela..ramai jugak tny nape aku nk menyepi wat seketika. aku cume mampu jwb yg aku ni BZ. ye..mmg seminggu dua ni aku agak bz sbb ade end closing. dan kdg2 rs nyampah sgt tgk sume exec2 kat maybank ni yg suke pas-pas keje kat org bawahan mcm aku ni. tolak sana tolak sini. pastu leh plak bg alasan bodo yg excel kat komputer dorg rosak. WTF!! kalo ko nk bg alasan pon jgnla bg alasan yg paling bodo kat muke bumi ni. ckp ajelah yg ko malas abis cerita. name je gaji besar riban-riban tp otak tersangkut kat celah kat tapak kasut sendiri sampai leh bg alasan bodoh. perangai dorg ni betul2 wat aku meluat. tp kalo bab berlonggok gosip sana sini hidup plak. eeiiii stupid clumsy punye org.


ok noktah..aku mls nk membebel pjg lebar. tp hakikat hakikinye inila ragam yg berlaku dlm company besar mcm ni..org bawahan mcm aku ni pandang sebelah mata pon bernanah.-SAWANG




bagi mood hepi ckit...senyum dila oooi..


arini merupakan 2nd month anniversary perkahwinan aku. xde sebarang celebrate pon yg kami rancangkan cume mlm ni aku rs aku nk masak special ckit wat suami tersayang. balik keje ni aku ingat nk pi pasar jap beli brg nk masak.


walaupon hari ni segala sendi-sendi,tulang pinggul n perutku bagaikan dicucuk2 tp tetap akan ku gagahkan jua. al-maklumlah pompuan ditembak jepun heheheh..(bendera merah la). apepon aku nk wish kat hubby n diri aku sendiri happy 2nd mth anniversary.moga kite lebih diberkati,dimurahkan rezeki dan juga dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah. aminnnn-2ND MONTH

p/s: aku capek lol..


5 comments:

  1. cantik lah gambar sawang tu..
    epi 2nd annivsry..
    tak sihat knp lagi ni?
    hihi...kena tembak dgn jepun tu comei ler..kiki..

    ReplyDelete
  2. sha..x sihat sbb kene tembak dgn jepun.tu yg turun bendera merah tu.cumel ker?huhu..pic tu curi kat flickr. yg terperangkap kat sawang tgh2 tu dila la.hehhe

    ReplyDelete
  3. amboi... lamanye honeymoon... sampai bersarang2 haa :P

    ReplyDelete
  4. dhila...harap baby ok..anil doakan yg baik2 utk dhila n bby

    ReplyDelete