TABUNGAN

Wednesday, April 6, 2016

Anda sukar hamil? Masalah wanita? CEPAT BACA ENTRI INI


Tahukah Anda PCOS Mengganggu Kitaran Haid & Menjadi Punca Sukar Hamil ??Tentu ramai yang tak tahu apa itu PCOS kan..dan bagi pengidap itu sendiri tak menyedari yang dia sebenarnya ada masalah PCOS..itulah punca ramai wanita sukar hamil..


Apakah Polycystic ovarian syndrome (PCOS)??


Penyakit ini disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon di dalam badan, di mana terdapat berlebihan hormon lelaki dan insulin di dalam pesakit. Ini boleh mengakibatkan kitaran haid yang tidak teratur disebabkan tiada ovulasi, haid yang berpanjangan dan banyak, kemandulan, obesiti, pengangguan metabolisme gula dan kolesterol.
Kenapakah pesakit PCOS sukar hamil??

Ini disebabkan masalah ovulasi di kalangan pesakit PCOS. Tiap-tiap bulan, folikel kecil akan berkembang dan matang di dalam kilang telur, ovulasi akan berlaku apabila folikel itu matang dan dilepaskan ke dalam saluran peranakan. Akan tetapi apabila berlaku ketidakseimbangan hormon di dalam badan, i.e hormon lelaki dan insulin yang berlebihan, ini akan menyebabkan gangguan pada perkembangan dan kematangan telur. Ovulasi tidak akan berlaku dan kitaran haid terganggu. Oleh itu, pesakit akan lebih sukar untuk hamil.

Bagaimana Puteri Vanilla dapat membantu anda??


• menyuburkan rahim umpama baja gred A++
• mengatasi masalah haid tidak teratur dan senggugut
• membersihkan vagina dari keputihan dan bendasing
• menguatkan otot rahim
• memperbetulkan kedudukan rahim

Betul ke boleh berjaya hamil???SPV hanyalah minuman tambahan yang mempunyai khasiat untuk meningkatkan kesuburan. Anda yang tiada masalah kesihatan dan tiada masalah pada sistem peranakan digalakkan mencuba!!Dengan pengambilan SPV yang konsisten, berserta doa dan tawakkal, in shaa Allah anda akan nampak jalannya. Jangan terus serahkan bulat-bulat pada takdir tanpa ada usaha dan ikhtiar.

Kita hanya berusaha, apapun segalanya dengan izin Allah. Yang penting kita konsisten dan disiplin insyaAllah ada sinar bagi anda.Jika anda nak dapatkan produk hebat ini, Sila whatsapp saya di 017-2197065

Sila layari fb page Kedai Oh Cantik

No comments:

Post a Comment