TABUNGAN

Tuesday, August 24, 2010

acara bukak pose

bersiaran kembali..huhu.. sebenarnye nk story mory acara weekend yg lepas.walaupun dh basi tp tetap jugak nk citer ni. ok, sabtu yg lepas aku n sume bff berbuka pose di Tropicana golf club kat damansara. ekceli, acara ni disuggest oleh salah sorg bff aku iaitu cik inakano. dan apabila kata sepakat dah dicapai maka acara membooking pun dijalankan oleh cik inakano.

kalo nk ikutkan ni la 1st time aku join buffet ramadhan kat tempat2 special mcm ni.heheh..kolot kan aku.. ye la,sebelum ni aku banyak abiskan masa bersahur dan berbuka secara solo je ataupun bersama keluarga tercinta. alhamdulillah..tahun ni dapatla aku merasa.hopefully next year buffet lagik ye.

memang seronok berbuffet ni sbb terlalu banyak himpunan makanan yang disajikan.sampai dah x tau nk mkn ape.full tank ko..makananye pula sume sedap2 belaka. paling xleh lupa aku dan suami mengerjakan sepinggan udang galah.mak aih..mmg terliur la kalo dibayangkan. puas juga kami berdua mengerjakan udang tu. yang paling xleh lupa time aku mkn serunding tu. sedap sgt sampai aku dok teringat ms kecik2 dulu ibu rajin buat serunding tp sekarang ibu x rajin membuat tp rajin membeli je. ye la..nk buat serunding ni kan leceh sikit.

aku makan kira banyak jugak ms tu.hilang sekejap angan2 nk diet heheh.. balik dari berbuka pose terus ke umah dan membongkang kerana terlalu kekenyangan. buruk betol peel mak dara ni kan..jom layan piccas..


seperahu makanan

all of dessert & salad

8 comments:

  1. bestnya berbuka ramai2 dgn kawan2 kan kak. Asna so far hari2 buke kat umah hehehe =)

    ReplyDelete
  2. mana gambar udang galah tu? nak tengokkkk!!!!!!!!1 huhu.

    haha. tak senonoh kan? dalam banyak2 gambar, udang galah jugak nak ditengok.

    ReplyDelete
  3. ha ahh la dhila..
    gmbar ber4 tu serius cm cover album raye,
    hikhiks :p
    owhh sronoknyeee =p

    ReplyDelete
  4. Puterikurekure:-tgk kt blog sy ade pict udang galah yg yummy tu.hehe

    Dhila:-Tahun depan kite buke kt hotel plk yeh..mmg b'baloi2..:)

    ReplyDelete
  5. asna: seronok sesekali berbuka dgn kwn2 ni..happening je

    ReplyDelete
  6. intan@puteri kure2: pic udang ade dlm fb kt.meh la tgk heehe

    ReplyDelete
  7. nano: tu la suami kt kata mcm cover album raya heheh

    ReplyDelete