TABUNGAN

Thursday, March 5, 2009

wedding guest book..







ari ni tbe2 dila terpikir pulak pasal wedding guest book. ni pon sebab kwn2 opis yg ingatkan. so ape lagi dila pon terusla menembusi alam maya utk mencari contoh2 guest book yg boleh di tiru. so setelah mencari sambil makan kuih gula melaka dila pon terjumpala beberapa contoh guest book. dan yg dila appearkan kat cni adalah antara contoh2 guest book yg dila minat.

dila mmg minat konsep ala inggeris sbb penggunaan warna yg sungguh lembut. so arini dila dan min toya akan berjalan2 lepas waktu keje utk mencari brg2 untuk majlis perkahwinan nanti. mintoya ckp kalo nk guest book better wat sendiri je lebih murah. kalo nk beli yg sejibik mcm dlm gambar ni mmg mahal wooo.. kebiasaanye guest book ni diletak berhampiran entrance dimana para tetamu akan masuk. so sambil berjalan masuk ke khemah atau dewan, mereka leh la sain kat situ.

so..dgn guest book ni nnt leh la kwn2, sedara mara n sesape saje tandatangan n tulis ucapan kat situ. .. :)

8 comments:

  1. org2 kg na mcm ramai je buta huruf..
    huhuhu
    so xberminat pun nk buat mende ni..
    kalau buat pun..
    maybe na taruk kat bilik tedo na je..
    sape2 nk pas hadiah kat na dlm bilek tu..
    na pakse belek buku tu dlu
    boley?
    :p

    ReplyDelete
  2. awk..mcmana ye kalau nk order guest book mcm2 ni... =)

    ReplyDelete
  3. Piyush Group
    is today one of the leading real estate developers of the
    country.
    my page - Piyush Group

    ReplyDelete
  4. Piyush Group is today one of the leading real
    estate developers of the country.

    ReplyDelete
  5. Piyush Group is today
    one of the leading real estate developers of the country.

    ReplyDelete
  6. Piyush Group is today one of the leading real estate developers of the country.

    ReplyDelete
  7. Piyush Group is today one of the leading real estate developers of the country.

    ReplyDelete
  8. Piyush Group is today one
    of the leading real estate developers of the country.

    ReplyDelete